little miss loveable
SHE GOES BY, Janna .
IN HER MIND ALL DAY, love , her friends, boyfriend , music , shopping , caffee , being fit , picturing , pink , youtube , memories , Sex on the beach , Votka :$ , Cigarettes , dressing up , diamonds , make up , Nes' coffee , Nargila , presents , the city , jewelry , summer'10 , puppies etc.


oh, she`s in love


i am good, but not the angle. i sin, but I'm not the devil. i am pretty but not beautiful. i have friends, but i am not the peacemaker. i am just a small girl in a big world trying to find something to love.


charm of couture
38934


21.04.2010.

Proslo je, zbilja, dugo vremena. Stislo me je sa svih strana. Skola. Obaveze poslije skole. Kafe. Izlasci. Prijateljice. Momci i sve.

Pa da pocnem od pocetka. Skinula sam aparatic. Imam prelijepe zube sada, obozavam ih tek tako.
Kosa je koliko-toliko narasla. Ali nedostaje mi moja duga kosa :/

U skoli je prosjecno, zlatna sredina. Ocjene su sve super osim matematike, naravno. Sutra za promjenu ne idemo u skolu radi protesta, pa jedan dan odmora.

Skoro svaku noc idem na aerobic sa prijateljicama iz razreda i zasad ide dobro, mozda nisam bas u formi da mogu sve raditi ali bit ce bolje za koju sedmicu, nadam se. Toliko sam zapela da smrsam tj. Da se dovedem u formu, tako da jedva cekam za mjesec-dva. Takodjer prestala sam da jedem meso, kriv je film koji smo gledali na biologiji, i prizor kada ubijaju kokoske i krave. I da pravilnije se hranim. Nisam dugo okusila kolu niti nista gazirano. Takodjer cokoladu nisam vidjela dva dana. :/

Sto se tice momaka, uvijek ih ima. Ali svi su kreteni. I ja samo zelim jednog, koji mene ne zeli. Naravno Gospodin S. Ali eto pomirili smo se nakon jedne velike bas velike svadje. I naravno, on se javio prvi, kao i svaki put do sad : )

I jos nesto, 16 rodjendan mi je u subotu, jedva cekam. Sumnjam da cu ga slaviti, ali eto :*