beats by dre cheap

[IMG]http://i43.tinypic.com/fjkxog.jpg[/IMG]

Proslo je, zbilja, dugo vremena. Stislo me je sa svih strana. Skola. Obaveze poslije skole. Kafe. Izlasci. Prijateljice. Momci i sve.

[IMG]http://i39.tinypic.com/24nk0sh.jpg[/IMG]

Pa da pocnem od pocetka. Skinula sam aparatic. Imam prelijepe zube sada, obozavam ih tek tako.
Kosa je koliko-toliko narasla. Ali nedostaje mi moja duga kosa :/

U skoli je prosjecno, zlatna sredina. Ocjene su sve super osim matematike, naravno. Sutra za promjenu ne idemo u skolu radi protesta, pa jedan dan odmora.

Skoro svaku noc idem na aerobic sa prijateljicama iz razreda i zasad ide dobro, mozda nisam bas u formi da mogu sve raditi ali bit ce bolje za koju sedmicu, nadam se. Toliko sam zapela da smrsam tj. Da se dovedem u formu, tako da jedva cekam za mjesec-dva. Takodjer prestala sam da jedem meso, kriv je film koji smo gledali na biologiji, i prizor kada ubijaju kokoske i krave. I da pravilnije se hranim. Nisam dugo okusila kolu niti nista gazirano. Takodjer cokoladu nisam vidjela dva dana. :/

Sto se tice momaka, uvijek ih ima. Ali svi su kreteni. I ja samo zelim jednog, koji mene ne zeli. Naravno Gospodin S. Ali eto pomirili smo se nakon jedne velike bas velike svadje. I naravno, on se javio prvi, kao i svaki put do sad : )

[IMG]http://i39.tinypic.com/3svg6.png[/IMG]

I jos nesto, 16 rodjendan mi je u subotu, jedva cekam. Sumnjam da cu ga slaviti, ali eto :*

Kazi mi da volis me !
http://audrey.blogger.ba
21/04/2010 01:19